6 oogschaduwkleuren die goed passen bij blauw grijze ogen

Blauwe-grijze ogen hebben een unieke charme en veelzijdigheid. Of je nu een subtiele dagelijkse look wilt of een dramatische avondmake-up, de juiste kleuren oogschaduw kunnen je ogen echt laten stralen. Ontdek hier welke kleuren oogschaduw het beste passen bij jouw betoverende blauw-grijze ogen.

1. Aardetinten voor een zachte uitstraling

Voor een alledaagse, natuurlijke look zijn aardetinten de perfecte keuze. Denk aan warme bruintinten zoals taupe, koper en zachte karamelkleuren. Deze tinten vullen de koelere blauwe en grijze tonen van je ogen aan zonder te overheersen.

2. Peach en koraal voor een frisse toets

Voor een frisse en levendige uitstraling kunnen perzik- en koraaltinten een prachtig contrast vormen met blauwe-grijze ogen. Deze tinten voegen warmte toe en kunnen je ogen helderder laten lijken.

3. Grijstinten en zilver voor een koele elegantie

Accentueer de grijze ondertoon van je ogen met grijze en zilveren oogschaduwtinten. Deze koele kleuren creëren een elegante uitstraling en voegen een vleugje mysterie toe aan je blik.

4. Lavendel en paars voor een betoverende look

Lavendel- en paarse tinten kunnen de blauwe tonen in je ogen versterken en een betoverende uitstraling geven. Deze kleuren zijn perfect voor het creëren van een zachte, romantische look of een meer gedurfde avondmake-up.

5. Diepblauw voor drama en intensiteit

Wil je een dramatische look creëren? Diepblauwe oogschaduw kan de natuurlijke intensiteit van je blauw-grijze ogen vergroten. Gebruik deze kleur voor een opvallende smokey eye of als accentkleur voor extra diepte.

6. Bronstinten voor een zonovergoten gloed

Als je een warme gloed aan je look wilt toevoegen, overweeg dan bronstinten zoals goud, brons en koper. Deze kleuren kunnen je ogen laten stralen en passen goed bij de variërende tinten van blauw en grijs.

Andere berichten uit deze categorie