Kleur- en interieuradvies

interieuradvies kleuradvies

Bij een (nieuw) interieur komen veel vragen: wanneer heb je balans, welke kleuren kies je, welke producten passen het beste bij de ruimte enzovoorts. Ik help je graag met een persoonlijk advies om de juiste keuzes te maken om balans binnen je interieur te krijgen. 

Wie ben ik?
Mijn naam is Eva en ik ben al meer dan 15 jaar werkzaam als styliste bij woonwarenhuis Nijhof te Baarn. Door deze jarenlange ervaring ben ik op de hoogte van alle trends op gebied van interieur en kleur. Daarnaast heb ik een passie voor mode een accessoires welke ik laat uiten via mijn webshop 'de gelukkige huisvrouw'. 

Hoe ga ik te werk?
Het advies vindt plaats op locatie. Ook het intake gesprek zal bij je thuis plaats vinden. Zo kunnen we bespreken wat de behoeftes zijn. Ik richt mij op verschillende soorten adviezen:

- Kleuradvies op locatie, €70,- per uur
Hierbij bekijken we naar de nieuwste kleuren en bespreken we waar de gewenste kleur moet komen. Hiervoor neem ik natuurlijk veel kleurstalen mee. Aan het einde van het advies ligt er een mooi kleurplan klaar waarmee je aan de slag kan.

- Mondeling interieuradvies op locatie, €70,- per uur
Tijdens dit advies kunnen we problemen bespreken over de indeling. Denk hierbij aan de plaatsing van meubels maar ook welke grootte het beste bij de vorm van je huis past. Bij het advies kijk ik naar de combinatie van de huidige meubels en welke er eventueel nieuw bij passen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie huis?
Neem contact met me op via de "contact" button onder aan de pagina.

Afbeelding-Eva 


Nieuwer bericht